Niğdespor ile zor bir maça çıkacaklarını belirten, Teknik Direktör Zeki Yılmaz, "Bu hafta zor görünen maçı kolaya çevirmek için çaba göstereceğiz. Daha iyi yerlere geleceğiz hedefimiz üç puan" dedi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Cumartesi Niğdespor ile karşılaşacak olan Van Büyükşehir Belediyespor bu zorlu maçın hazırlıklarına Şahabettin Özarslaner Tesislerinde devam ediyor. Teknik Direktör Zeki Yılmaz, yönetiminde yaklaşık bir saat süren antrenman gerçekleştiren Kırmızı-Siyahlılar, ısınma hareketleriyle başlayan çalışmanın devamında dar alanda 5-2 pas çalışması ve çift kale maçla antrenmana devam etti antrenman sonunda ise futbolcular şut çalıştı. Antrenman esnasında oyuncularına sık sık uyarılarda bulunan teknik adam Zeki Yılmaz, futbolcularına maç içinde yapılacak taktikleri verdi. Niğde maçının hazırlıklarını tamamladıklarını sözlerine ekleyen Yılmaz, Antrenmanın ardından gazetemize yaptığı açıklamada takımın genel anlamda motivasyonunu yükseltmek amacıyla çalışmalarımızı yaptık Cumartesi Niğde ile oynayacakları maçın önemine dikkat çekti zor bir maçın kendilerini beklediğini ifade ederek, "Oyuncularımız artık bir başlangıç yapmak zorundalar. Niğde maçı bizim dönüm maçımız olabilir. Bu hafta zor görünen bir maçı kolaya çevirmek için mücadele edeceğiz" dedi.

"Kimse Telaş Yapmasın"
Göreve geldikten sonra insanların beklentilerinin bir anda yükseldiğini hatırlatan Zeki Yılmaz, "Herkes hemen istiyor ki, takım bir anda iyi yerlere gelsin. Tabi bu bir anda olmuyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Bekir Kaya ve yönetim kurulumuz ile birlikte takımın başarısı noktasında büyük mücadele vereceğiz. Profesyonelleşme adına önemli adımlar atacağız Umut ediyorum ki, bu mücadelemiz sonuçlara da yansıyacaktır. Kimse telaş yapmasın. Bizim hedeflerimiz büyük. Asla küçük düşünmüyoruz. Bunun için herkesin takımın yanında olması ve destek vermesi lazım bu takım herkesin takımı gelin bu hafta tribünleri dolduralım takımın bu zor süreçte yanında olalım taraftarı olmayan bir takım başarılı olamaz" dedi. (Rıdvan Can - Vandaspor)

Editör: Wan Haber