Hacı Yılmaz

Son haftalarda kötü futbol ve aldığı sonuçlar sonrası son sıralara doğru gerileyen Van Büyükşehir Belediyespor ligin 25.'nci haftasında konuk olduğu Beylerbeyispor'a da 2-0 mağlup oldu.

Beylerbeyispor karşısında da istenilen futbolu sergilemeyen Van Büyükşehir Belediyespor kalesinde gördü 2 golle sahadan puansız ayrıldı. Öte yandan geçtiğimiz hafta kendi evinde Darıca Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldığı maçta ilk onbirde forma giyen 4 futbolcu bu hafta ilk onbire alınmadı.

Van Büyükşehir Belediyespor, bu hafta puan kaybetmesi ile 16'ncı sıraya geriledi. Düşme hattında bulunan Körfez İskenderunspor'un ise  Bergama ile 1-1 berabere kalarak Van Büyükşehir Belediyespor'un 1 puan üstüne çıktı.

Van Büyükşehir Belediyespor Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda sahaya: Serkan Tunar, Salih Tunar, Halil İbrahim Yazğılı, Cuma Ali Üzüm, Bilal İsak, Rıdvan Okuş, Orhan Pala, Kadir Demir, Ozan Hançer, Uğur Yağmakan ve Baran Basut onbiri ile çıktı.

Beylerbeyispor ise Kenan Gönen teknik sorumluluğunda sahaya: Utku Yuvakuran, İskender Sahat, Fatih Sercan Ekinci, Metehan Çakal, Mümin Talip Pazarlı, Gökhan Günaydın, Alaattin Közen, Berat Satılmış Erhan Göç, Mustafa Çeçenoğlu ve Ali Özgör Basa onbiri ile çıktı.

Volkan Şeker, Mehmet Şengül, Cemal Alpay ve Ömür Bozkurt hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşma saat 14.30'da Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu'nda başladı.

14. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Salih Tunar sarı kart gördü.

22. dakikada Beylerbeyispor 1-0 öne geçti. Gelişen atakta topla buluşan Mümin Talip Pazarlı fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetmeyi başardı.

İlk yarıda başka gol ve önemli pozisyon olmayınca Beylerbeyispor, Van Büyükşehir Belediyespor önünde soyunma odasına 1-0 önde gitti.

46. dakikada Beylerbeyispor'da Alaattin Közen yerini Emre Özer'e bıraktı.

47. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Halil İbrahim Yazğılı yerini Doğukan Uzunoğlu'na bıraktı.

49. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Rıdvan Okuş sarı kart gördü.

51. dakikada Beylerbeyispor'da Ali Özgür basa yerini Çağrı Hasan'a bıraktı.

57. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Ozan Hançer yerini Mazlum Öndil'e bıraktı.

68. dakikada Beylerbeyispor'da Mümin Talip Pazarlı yerini Cenkay Akdoğan'a bıraktı.

79. dakikada Beylerbeyispor skoru 2-0 yaptı. Gelişen Beylerbeyi atağında topla buluşan Mustafa Çeçenoğlu topu ağlarla buluşturarak takımını 2-0 öne geçirmeyi başardı.

79. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Orhan Pala yerini Hidayet Uca'ya bıraktı.

88. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Salih Tunar kırmızı kart gördü.

Maçta başka gol ve önemli pozisyon olmayınca Van Büyükşehir Belediyespor, Beylerbeyispor'a 2-0 yenildi. Van Büyükşehir Belediyespor aldığı bu mağlubiyetle düşme potasına girdi.

Van Büyükşehir Belediyespor önümüzdeki hafta kendi sahasında ligde kalma mücadelesi veren Körfez İskenderunspor'u konuk edecek.

2-218.jpg

Editör: Wan Haber