İlk devrede istenilen performansı gösteremeyen Van Büşükşehir Belediyespor ikinci devreye iyi hazırlanıyor. Bir yandan ikinci devre çalışmalarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, diğer yandan ilk devrede kaybettiği puanları geri toplamanın hesaplarını yapıyor.

İkinci devreye sıkı hazırlanan Van Büyükşehir Belediyespor kadrosuna 5 futbolcu katarak güç kazandı. Belediyespor, Tavşanlı Linyitspor’dan stoper Kadir Demir, Derincspor’dan sol bek Cuma Ali Üzüm, Sancaktepe Belediyespor’dan ön libero Bilal İsak, Tatvan Gençlerbirliğispor’dan orta saha oyuncusu Doğukan Uzunoğlu ve Çorum Belediyespor’dan kaleci Fatih Kaldan’ı transfer etti.

Antalya kampına dahil olan oyuncular, takımla birlikte  çalıştı. Antalya’da düzenlenen imza törenine Belediyespor Kulübü Eş Başkanları Ayşan Harmancı, Eşref Ukay ile Teknik Direktör Zeki Yılmaz ve oyuncular katıldı.

İmza töreninde konuşan Belediyespor Kulubü Eş Başkanı Eşref Ukay, “Yapacağımız transferlerle birlikte kadro kalitemizde önemli bir yükseliş olacaktır. İkinci devre Van halkına iyi bir futbol izletmek istiyoruz” diye konuştu.

“Van halkına iyi bir futbol izletmek istiyoruz”
Kulüp Eş Başkanı Eşref Ukay takımda eksik gördükleri bölgelere takviyeler yaptıklarını belirterek,  “Takımımızda eksik gördüğümüz bölgelere devre arasında hocamızın talebi üzerine transferler gerçekleştirdik. Bu transferlerin kulübümüze faydalı olacağını düşünüyoruz. Transfer çalışmalarımız bununla sınırlı kalmayacak, devre arası transfer dönemi kapanmadan iyi bir forvet almak istiyoruz, bunun için arkadaşlarımız birçok futbolcu ile ilgili görüşmeler yapıyor. Kulübe yararlı olacak en iyi futbolcuyu transfer etmek istiyoruz. Yapacağımız transferlerle birlikte kadro kalitemizde önemli bir yükseliş olacaktır. İkinci devre Van halkına iyi bir futbol izletmek istiyoruz. Taraftarımızın da takımımıza gereken desteği vermesini ve maçlara gelmelerini istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından oyuncular ile sözleşme imzalandı.

3-401.jpg

4-322.jpg

5-195.jpg

Editör: Wan Haber