Vansesi Gazetesi'nden İlhan Siyahtaş'ın haberine göre ligde alınan kötü sonuçlar sonrası Teknik Direktör Burhan Yıldırım’ın görevine son veren Büyükşehir Büyükşehir Belediyespor’da sular durulmuyor. Dün toplanan yönetim kurulunun olağanüstü kongreye gidilmesi ve Vanlı bir teknik direktörün göreve getirilmesi konularını görüştüğü ileri sürüldü.

Lige şampiyonluk hedefiyle başlayan, bu hedef doğrultusunda göre teknik kadro kuran, futbolcu transfer eden Van Büyükşehir Belediyespor yenilgilerle başlayan kötü gidişe çareler arıyor. Oynadığı üç lig ve bir kupa maçında galibiyet yüzü görmeyen Van Büyükşehir Belediyespor yönetim kurlu hafta içinde teknik heyetin görevine son verirken dün Şahabettin Özarslaner Tesislerinde bir araya gelerek olağanüstü kongreye gidilmesi, olağanüstü kongrede yönetim kurulundan bazı isimlerin değiştirilmesini ele aldığı ileri sürüldü.

Teknik direktör isimlerinin tartışıldığı toplantıda bazı yöneticilerin Vanlı Cevdet Uzunköprü ve Zeki Yılmaz’ın isimlerini gündeme getirdiği ve bu isimlerin takıma yararlı olacakları yönünde görüş bildirdikleri iddia edildi. 

Editör: Wan Haber