Spor Toto 3.lig 3. Grupta 21. Hafta karşılaşmaları, bugün ve yarın oynanacak. Bugün saat 13.30'da, Erzin Belediyespor-Ayvalıkgücü Belediyespor maçıyla başlayacak olan 21. Hafta, yarın oynanacak 8 karşılaşmayla noktalanacak. Lider Sakaryaspor, yakın takipçisi, Ankara Demir deplasmanın da olurken, yakın takipçileri, Anadolu Üsküdarspor ise sahasında, Kayseri Şekerspor'u yenip, zirveye yerleşme hesapları yapıyor. Küme düşme potasında yer alan, 2 takım, İstanbul Güngörenspor-Etimesgutspor İstanbul'da karşılaşırken, yine küme düşme potasında yer alan Sandıklıspor ise, Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanın da puan alma mücadelesinde olacak. 


Geçtiğimiz hafta, İstanbul Güngörenspor'u yenerek 3 de 3 yapan Van Büyükşehir Belediyespor'da moraller yerinde. Ligin 2. Devresine iyi başlayan kırmızı siyahlı ekip, Kahramanmaraş Belediyespor karşılaşmasına umutlu gitti. Hafta boyunca, bu karşılaşmaya, sıkı bir şekilde hazırlanan Van Büyükşehir Belediyespor, Van'a puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Play Off potasını yakından ilgilendiren, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor-Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşması yarın 13.30'da başlayacak. Play Off Potasını yakından ilgilendiren karşılaşmayı, orta Hakem, Serdar Sözlevi yönetecek.
 

Van Büyükşehir Belediyespor, 26 puanla 10. Sırada yer alırken, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ise, 32 puanla 5. Sırada yer alıyor. Kırmızı siyahlılar, geçtiğimiz haftayı 3 puanla kapatırken, Kahramanmaraşspor ise deplasmanda, Bergama Belediyespor'a 1-0 mağlup olmuştu.
 

Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 22. Haftasında ise sahasında, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'u konuk edecek. / Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber