Rıdvan CAN

Son haftalarda aldığı galibiyet ve puanlarla moral bulan Büyükşehir Belediyespor K.Maraş’a puan için gidiyor.
 

 Daşgün; ‘‘Zirve yarışındaki iddiamızı sürdürmek istiyoruz”
Teknik Direktör Tarık Daşgün, nezaretinde Atatürk Stadyumunda çift kale maç yapan kırmızı-siyahlı futbolcular, K.Maraş karşılaşmasının  provasını gerçekleştirdiler. Takımda forma  savaşının yaşandığını belirten, Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, ‘‘Hafta sonunda K.Maraş deplasmanında  çok zorlu bir maç oynayacağız. Oyuncularımızın antrenmanlarda  gösterdiği performans bizi  memnun ediyor. Yeni gelen oyuncularla  kadromuz güçlendi. İnşallah  iyi sonuçla dönerek camiamızı sevindirmek ve zirve yarışındaki iddiamızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

 Bayram; ‘‘Kazanmaya gidiyoruz’’
Büyükşehir Belediyespor Başkanı M.Muhsin Bayram, , "Sahasında başarılı sonuçlar alan ligin güçlü ekiplerinden K.Maraşspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Rakip kim olursa olsun her karşılaşmaya başarılı sonuçla ayrılmak için çıkıyoruz. K.Maraş deplasmanından puanla dönmeyi hedefliyoruz" dedi.
 

 Deplasmanlardaki başarılı sonuçlarımıza bir yenisini daha eklemek istediklerini ifade eden Bayarm, şunları söyledi: ‘‘K.Maraş’ın puan durumundaki yeri ve konumu güçlü bir takım olduklarını gösteriyor ve sahaya mutlak kazanmak için çıkacaklar. Biz de teknik heyetimizin nezaretinde hafta boyunca K.Maraş maçına iyi hazırlandık. Her iki takımda belki de sezonun en önemli maçına çıkacak. K.Maraş’ta İzleyenleri seyir zevki çok yüksek bir maç bekliyor. Bizde iyi bir takımız son haftalarda aldığımız sonuç ortada Van'a 3 puanla dönmek istiyoruz. Kazandığımız takdirde bizim için ligin önemi bir başka değer kazanacak.''

 Kaptan Kurt; ‘‘Puanla döneceğiz inanıyorum’’
Van Büyükşehir Belediyespor takım kaptanı Ali Kurt, iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, K.Maraş deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini belirterek, ‘‘Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan kaptan Ali Kurt, zor bir karşılaşma olacağını kaydederek, "K.Maraş zor bir deplasman, biz şu anda çok iyi durumdayız. İyi bir havamız var umuyorum ki bu deplasmandan da puanla çıkacağız’’ diye konuştu.

Editör: Wan Haber