Rıdvan CAN

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün şehri, taraftarı, futbolcuları ve kulüp yönetimini bir bütün olmaya davet ettiğini söyledi.

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, Bergama maçının önemine değinerek, şu ifadelere yer verdi, "Van Büyükşehir Belediyespor şehriyle, taraftarıyla, yönetimiyle futbolcularıyla bir bütündür, koskoca bir camiadır, Van'ı Türkiye çapında tanıtan en aktif sivil toplum kuruluşudur. Ben şehri, taraftarı, futbolcuları ve kulüp yönetimini bir bütün olmaya davet ediyorum, Bu müsabaka bizim için çok önemli futbolcularıma güveniyorum, inanıyorum zor maç olacak fakat biz zoru olanı lehimize çevireceğiz bu zorlu müsabakada galip gelen taraf biz olacağız''dedi.
 

"BU TAKIMIN LİGDE KALMASI İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPIN"
Van Büyükşehir Belediyespor'un içerde dışarıda tüm maçlarında yalnız bırakmayan Van'ın vefakar taraftar grubu Kara-Kobra taraftarlarından Ercan Elik ise, gazetemize yaptığı açıklamada "Van Büyükşehir Belediyespor bir vizyondur ve bu vizyon, bu takım ligde kalmalıdır. Futbolculara sesleniyorum; Bu takım, bu başarı, bu onur sizin, Bergama maçını alın ve tüm Van halkına armağan edin, bu takım ligde kalması için elinizden geleni yapın" diye konuştu.

Editör: Wan Haber