Pazar günü kendi evinde İstanbul Güngörenspor'u konuk edecek olan Van Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar devam ediyor. Dün öğleden sonra Van Atatürk Şehir Stadyumunda Teknik Direktör Tarık Daşgün, nezaretinde çalışan siyah-kırmızılılar çift kale maçı yaptı.

Rıdvan CAN 

Güngören maçı hazırlıklarına Atatürk Şehir Stadyumunda yapılan çift kale maçıyla tamamlayan takımda morallerin üst seviyede olduğu gözlendi.

“MAÇI KAZANIN”
B.Belediyespor’da kart cezalısı Bilal Gücüyetmez’in dışında eksik futbolcu bulunmuyor.  Çift kale maçını kenardan izleyen Daşgün  futbolculara  yaptığı  maç konuşmasında, “Güngörenspor’un puan tablosundaki durumu sizi yanıltmasın. Çıkın aslanlar gibi futbolunuzu oynayın ve maçı kazanın” dedi.

  Bursa deplasmanında üç puanla dönülen Orhangazispor maçını geride bırakarak Güngören maçına odaklandıklarını belirten, Daşgün, “Güngören maçını kazanmak zorundayız, bunu biliyoruz ve buna göre hareket ediyoruz. Hafta boyunca çalışmalarımız bu doğrultuda devam etti” dedi.
 

“GÜNGÖREN ENGELİNİ AŞACAĞIZ”
Güngören karşısında iyi futbolla sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade eden Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı M.Muhsin Bayram, “Her maç zordur ama maçı kolaylaştırmak oyuncularımızın elindedir. Futbolcularımızın iyi oyunuyla Göngören engelini 3 puanla aşacağına inanıyorum. Hedefimiz ilk iki içerisinde kalmaktır” dedi.
 

Kulüp Başkanı Bayram, takımın gidişatından memnun olduklarını belirterek, ligde iddialı olduklarını söyledi. B. Belediyespor’un grupta söz sahibi bir takım olduğunu ifade eden Bayram, "Devre arası önemli mevkilere nokta transferler yaptık. Yeni gelen arkadaşlarımız takıma çabuk adapte oldu. Gücümüze güç kattık. Şehrimize, taraftarlarımıza layık olmaya çalışacağız. B.Belediyespor olarak bu ligde misafir takımız. Şuana kadar B.Belediye ve yönetimimizin gayretleriyle takım belli bir noktaya geldi. Herkes bu takıma destek vermeli. Başarılı olmak istiyorsak birlikteliği sağlamalıyız" dedi. 

Editör: Wan Haber