Spor Toto 3. Lig'in 11. haftasında ligin dibinden kurtulma mücadelesi veren Van Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Şekerspor’a deplasmanda konuk oldu. Kırmızı-Siyahlılar 18.dakikada Baran Basut’un gölüyle öne geçsede Kayseri Şekerspor’un golüne engel olamadı ve hayati önem taşıyan maçtan 1 puan çıkardı.

Haber: Rıdvan Can

YENİ YÖNETİME 1 PUAN
Kayseri maçı öncesi olağanüstü genel kurul yaparak yönetimini değiştiren Van Büyükşehir Belediyespor yine taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Ligin averaj takımlarından Kayseri Şekerspor karşısında vasat bir futbol sergileyerek 1 puanı zor kurtardı. 11. Hafta sonunda puanını 6’ya çıkaran Van Büyükşehir Belediyespor, düşme hattındaki takımlarla arasındaki puan farkını kapatamadı.

KAYSERİ ŞEKER İLE KANKA OLDUK
Son iki Sezonda değiştirdiği 4 Teknik direktör ile yola devam eden Van Büyükşehir Belediyespor’da tablo hiç iç açıcı değil. Kırmızı-siyahlılar oynadığı 10 maçta sadece 1 kez galibiyet ile tanışırken, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Verilere bakıldığında  Van Büyükşehir Belediyespor  ligin dibine demir atan ve bu hafta karşılaştığı ligin en kötü takımı Kayseri Şekerspor’la aynı kaderi paylaşarak tarihe geçiyor.

Editör: Wan Haber