TFF 3 lig 1. Grupta 2. Devrenin 2. Karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk karşılaşma saat 13:00’te başlarken, kalan 8 karşılaşma ise 13.30’da başlayacak. 

Lider Sancaktepespor deplasman da Kozan Belediyespor’a konuk olurken, yakın takipçisi Kocaellispor evinde Ankara Demirspor’u, Altay ise Gölcükspor’u konu edecek.


2. devrenin ilk maçında Manavgatspor’a 1 puan kaptıran Van Büyükşehir Belediyespor yarın deplasman da Kütahyaspor’a konuk olacak. Yeni bir ismi daha kadrosuna katan kırmızı siyahlı ekip bu maçtan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Forvet olarak İnegölspor’dan Emre Akşit’i renklerine bağlayan kırmızı siyahlıların transfer çalışmalarının devam edeceği gelen haberler arasında.

Play Off ve küme düşmeme mücadelesi veren 2 takım, Van Büyükşehir Belediyespor-Kütahyaspor mücadelesi yarın saat 13.30’da başlayacak. Orta hakem, Cihan Ataş’ın yöneteceği karşılaşma Dumlupınar stadında oynanacak. Bu önemli karşılaşmada yeni transferlerinde forma giymesi bekleniliyor.

Van Büyükşehir Belediyespor ligin 23. Haftasında ise Karacabey Birlikspor’u konuk edecek. (Bölgegazetesi)

Editör: Wan Haber