Geçtiğimiz hafta  Van Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü olarak ilk maçına çıkan ve oyuncularının ortaya koyduğu performansla taraftarın beğenisini kazanan Zeki Yılmaz ve ekibi Darıca maçına 3 puan 3 puan parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Darıca Gençlerbirliği maçı öncesi gazetemize özel açıklamalarda bulunan Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz, takımın 8 günlük periyotta 3 maç oynayacak olmaları kendileri açısından zorlu bir süreç olduğunu ifade etti.

"Darıca'da elimizden gelenin en iyisini yapacağız"
Darıca Gençlerbirliği maçı öncesi takımda eksikliklerin olduğunu söyleyen Zeki Yılmaz, "Bizim için zor bir maç olacak. Eksiklerimiz var. Eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz. 8 günlük süreçte 3 maç oynayacak olmamız bizi zorlayacaktır. Ama yine bizler her maç olduğu gibi Darıca Gençlerbirliği maçında da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

"Bu takım hak ettiği yerde değil"
Yarın ligin güçlü kadrosuna sahip bir takım ile oynayacaklarını belirten Yılmaz, "Mücadele anlamında üst düzey bir maç olacaktır. Bizlerde yapabileceğimizin en iyisini yapmak için sahaya çıkacağız. Daha az hata yaparak maçta Allah'ın izni ile istediğimiz sonucu alıp döneceğiz. Eksiklerimizi gidermek için çok çalışmalıyız. Bu takım şu durumda hak edilmeyen bir yerdedir. Bizlerde katkılarımız ile bu takımı hak ettiği yerlere taşımak için çok çalışıp, çok emek vererek istediklerimizi gerçekleştireceğiz inşallah. Ama bu sadece bizimle de olmaz. Buna teknik heyet, futbolcular, yönetim, Taraftar, basın hep birlikte dahil olmak üzere bu şehrin güzide takımını iyi yerlere getirmek için önce iyi düşünmemiz ve çok çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

"Her puan bizim için önemli"
Yılmaz son olarak hafta sonu Van'da oynanan Niğde Belediyespor maçına da değinerek, "Bu maçta da önemli bir performans sergiledik. İstediğimiz sonuca ulaşmak için önemli pozisyonlar yakaladık. Ama maalesef yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeyince 1 puan almak zorunda kaldık. Takım kendini toparlıyor. İnşallah önümüzdeki maçlarda kaybettiğimiz puanları telafi ederiz. Her hafta daha iyiye gideceğimize inanıyorum. Moral ve motivasyon olarak iyi olmak zorundayız. Taraftarımızın ve şehrin desteğini de arkamıza alırsak önemli yerlere geleceğimize inanıyorum. Devre arasına kadar alınacak her puan bizim için önemlidir. Devre arasında önemli bir çıkış yaparak içeride ve dışarıda kaybettiğimiz puanları tekrar toplayacağımıza yürekten inanıyorum. Devre arası bazı eksiklerimizi de giderirsek takımın daha iyi olacağına inancım tam" şeklinde konuştu. (Rıdvan Can - Vandaspor)

Editör: Wan Haber