WanHaber - ÖZEL

TFF 2. Lig’de 14. Hafta heyecanı yaşanıyor. Temsilcimiz Vanspor, yarın (Pazar) saat 13:00’da Bayburt Özel İdare’yi konuk edecek. Karılaşmayı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Semih Kurt yönetecek. Van Atatürk stadyumu’nda oynanacak maç öncesi Vanspor, 21 puanla ligde 7. sırada bulunurken, rakip Bayburt ise 24 puanla 5. sırada yer alıyor.

BAYBURT İLE 6 RANDEVU

Vanspor ile Bayburt Özel İdare Pazar günü 6. Kez karşı karşıya gelecek. İki takımın oynadığı karşılaşmaların üçünü Bayburt ekibi kazanırken, iki maçta ise sahadan galip ayrılan taraf Vanspor oldu. İki ekip ilk kez 2015 yılında karşı karşıya gelmişlerdi.

VANSPOR’DA MORALLER YERİNDE

Temsilcimiz Vanspor’da Bayburt maçı öncesi hazırlıklar tamamlanırken, geçtiğimiz hafta Kastamonu karşısında alınan galibiyetin moraliyle dikkatler bu maça çevrildi. Bayburt maçında hırslı oyunuyla dikkat çekmesi beklenen kırmızı siyahlılarda Teknik Direktör Taner Taşkın’ın önemli maç öncesi takımı motive edici toplantılar yaptığı öğrenildi.

TARAFTARA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Öte yandan Bayburt ile oynanacak önemli maç öncesi Vanspor’un taraftar gruplarından Kara Kobralar ve Gölkentliler de şehri havaya sokmak için çağrılar yapıyor. Taraftar grupları, sosyal medya hesaplarından sürekli olarak Van halkını takımın gidişatı açısından büyük önem taşıyan Bayburt maçına davet ediyorlar. Bayburt Özel İdare karşılaşmasında taraftara büyük görev düşüyor.

Editör: Wan Haber