Van Belediyesi’nin kent merkezinde ve mahallerde başlatmış olduğu çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapılacak çalışmaları kış mevsimi gelmeden tamamlamayı hedefleyen belediye ekipleri ve yüklenici firmalar büyük biz azim ile tüm noktalardaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kısa bir süre önce Akköprü ve Alipaşa mahallelerindeki asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, bu kez Seyitfehim Arvasi ve Zübeyde Hanım caddeleri ile sanayiciler sitesi, hurdacılar sitesi ve sanayi bölgesinde bulunan galericiler sitesinde bulunan yollardaki çalışmalarına başlayarak kısa bir süre içerisinde buradaki çalışmalarını tamamlayacak.

ZÜBEYDE HANIM CADDESİ SİL BAŞTAN YENİLENİYOR
Belediyenin diğer bir ekibi ise, Zübeyde Hanım Caddesi’nde çalışmalarını başlatarak bu yolda da altyapı, drenaj ve asfalt çalışmaları yapacak. Kazı çalışması başlatan ekipler kısa bir süre içerisinde bu yolda 2 kilometreye yakın asfalt çalışması ile birlikte altyapısını ve kaldırımlarını yaparak belediyen bu yolu standartlara uygun hale getirilecek bir yola dönüştürecek.

SEYİTFEHİM ARVASİ MAHALLESİ’NE 4 KİLOMETRE ASFALT
Seyitfehim Arvasi mahallesindeki asfalt çalışmalarını hızlı bir şekilde yaparak sürdüren ekipler, mahallede yapılacak olan 4 kilometrelik asfalt serimi ile birlikte mahalle yollarının tamamı yenilenerek halkın hizmetine sunulacak. Belediye ekipleri çalışmalarını sürdürürken tamamlanmış olan caddeler üzerinde futbol oynayan çocuklar ise bu çalışmalara en çok sevinenler oldu. Bir hafta içerisinde tamamlanacak olan çalışmaların ardından ekipler bu defa başka bir mahalleye geçerek çalışmalarına başlayacak. Belediye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü diğer bir mahalle olan Halilağa Mahallesindeki çalışmalar ise devam ederek sürdürülüyor.

Editör: Wan Haber