WanHaber.com - Haber Merkezi
 
Yeni seçilen Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, oda bünyesinde bulunan birimlerden çalışmalar ile ilgili bilgi alma çalışmalarını başlattı. Bu çerçevede oda bünyesinde bulunan Van ABİGEM kurulduğu günden bu yana geçen bir yıllık süre içinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıya Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Yakut, Metin Abi, Ali Süer, Diyadin Altındağ, Ömer İnanç ve Faruk Biner hazır bulundu. 
 
 
VAN ABİGEM Direktörü Olcay Barlas tarafından yapılan sunumda, 2012 yılında kurulan Van ABİGEM’in bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar detaylı bir şekilde anlatıldı. 
 
Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, odamız geçmişte fon sağlayıcı kuruluşlardan önemli destekler almış bir oda olarak “Özellikle AB Fonlarının etkin ve verimli kullanımı konusunda yönetim kurulumuz oldukça kararlı ve istekli. Oda bünyemizde ABİGEM Gibi önemli bir organizasyonda mevcut. Bu avantajlı durumu üyelerimiz ve Van halkının kullanımına sunmak için her türlü çalışmanın startını verdik. Bizler ancak birliktelik ve ortak akıl ile önemli çalışmalar olacağına inanıyoruz. Bunun için bu çalışmalarımızı en kısa sürede üyelerimizin kullanımına sunmak, onları yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmek için arkadaşlarımız gerekli çalışmaları başlatmıştır” dedi.
 
Takva, yapılacak tüm çalışmalarımızın üye odaklı olacağını belirterek “Bizler üyelerimizin ayağına gideceğiz. Onlara yapacağımız tüm çalışmaları anlatıp, onlardan bize destek vermelerini bekleyeceğiz. Bu oda Van TSO üyelerinin. Bizler ancak üyelerimizle güzel çalışmalara, başarılı çalışmalara imza atabiliriz” ifadesini kullandı.
 
Toplantının tanıtım bölümünde VAN ABİGEM tarafından yürütülen “Web Tasarım ve İçerik Yönetim Merkezi” konulu Pencere programı uzmanları, ABİGEM 3 Projesi Uluslararası Uzmanı Alban Gjikondi, Proje Uzmanı Oğuzhan Bayrak, Atılım Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Erman Erkan sunumlar gerçekleştirdi. 
Editör: Wan Haber