Yalın Çağrı Çalışkan, Turgay Uray, Hüseyin Yıldız ve Bekir Anaç isimli gençler tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Modifiyeli Araba Fuarı, Van merkez Edremit ilçesi Van Gölü sahilinde yapıldı.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ve birbirinden farklı tarzda modifiye edilen arabalar, ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. 'Mercedes'ten, BMW’ye, ilginç cenaze aracından ambulansa kadar birçok aracın sergilendiği fuar yoğun ilgi gördü.

Fuarın gün boyu açık kaldığını ifade eden Hüseyin Yıldız, amaçlarının birlik ve beraberliği sağlayarak bu işi yapanları bir çatı altında toplamak olduğunu söyledi.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-006-003.png

Yaklaşık 10 yıldır bu işi yaptıklarını son 2 yıl ise resmiyete döküp öyle yaptıklarının altını çizen Yıldız, geçen yıl ilki Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın bahçesinde yaptık. Bu yıl da Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin destekleri ile Lalezar Parkı’nda düzenledik. Vatandaşların ilgisi yoğundu. Şenlik havasında geçen fuarı önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz " dedi.(iha)

Editör: Wan Haber