Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Avrupa Yakası Gazetesi'ni ziyaret etti. Vali Yerlikaya gazetenin imtiyaz sahibi Selahattin Er ile görüştükten sonra tesislerde de incelemelerde bulundu.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe denk gelen ve Çorlu'da Silver Side Hotel'de gerçekleştirilen 3. Tekirdağ Basın Buluşması'nın ardından Avrupa Yakası Gazetesi'nin merkezi ile baskı tesislerini de ziyaret etti.
Vali Yardımcısı Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Tekirdağ Basın İlan Kurumu Müdürü Mustafa Canbey ve beraberindeki diğer protokol üyeleri ile birlikte Avrupa Yakası Gazetesi'nin İstanbul yolu üzerinde yer alan merkezi ve baskı tesislerini ziyaret eden Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya: "Tekirdağ'daki gazeteci derneklerinin tek çatı altında toplanması arzusundayız bunun güzel olacağını düşünüyoruz. Birlikten kuvvet doğar düsturu ile hareket edilmesi gerektiği kanaatindeyiz. Gazetecilerimiz de aldıkları kararla bunu yerine getirme çabası içerisindeler. Basının gücünün de öneminin de farkındayız" dedi.
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'ya nazik ziyaretinden ötürü teşekkür eden gazetenin imtiyaz sahibi Selahattin Er ise gazete ve gazeteyi bünyesinde barındıran matbaa faaliyetleri ile ilgili olarak Vali Yerlikaya'ya bilgiler verdi.
Vali Yerlikaya daha sonra beraberindekilerle birlikte gazetenin grafik tasarım, bazım hazırlık, film çıkış ve CTP üniteleri ile bası tesislerini de gezerek inceledi. Vali Yerlikaya Selahattin Er'den çalışma sistemleri ile alakalı olarak bilgiler de aldı.
(SŞ )

10.01.2013 20:13:22 TSI

Editör: Wan Haber