Vali Toprak, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ile birlikte 2013-2015 yıllarında temelleri atılan ve yapımları halen devam eden okul, pansiyon, lojman ve spor salonlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Toprak, Bulak Mahallesi’ndeki merkez 10 derslikli ilkokul, Kıran Mahallesi’ndeki 24 derslikli kız meslek lisesi, 300 kişilik öğrenci pansiyonu, 10 daire lojman ve anaokulu, 16 derslikli ticaret meslek lisesi, 16 derslikli fen lisesi ve Merzan Mahallesi’nde bulunan 200 kişilik öğrenci pansiyonu, Dağgöl Mahallesi’ndeki öğretmenevi hizmet binası ve 40 daireli lojman, Karşıyaka Mahallesi’ndeki 8 derslikli ilkokul, Merzan Mahallesi’ndeki 200 kişilik ortaokul öğrenci pansiyonu, Sümbül Anadolu Spor Salonu, 24 derslikli Anadolu Lisesi ve Sportoto tarafından yaptırılan 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatlarını gezdi.

Yürütülen çalışmalarla alakalı ilgililerden bilgi alan Vali Toprak, yanına gelen öğrenci ve vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ilde yapılan eğitim yatırımlarını inceleyerek, görevlilerden bilgi aldı. 

3-849.jpg

Vali Toprak, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ile birlikte 2013-2015 yıllarında temelleri atılan ve yapımları halen devam eden okul, pansiyon, lojman ve spor salonlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Toprak, Bulak Mahallesi’ndeki merkez 10 derslikli ilkokul, Kıran Mahallesi’ndeki 24 derslikli kız meslek lisesi, 300 kişilik öğrenci pansiyonu, 10 daire lojman ve anaokulu, 16 derslikli ticaret meslek lisesi, 16 derslikli fen lisesi ve Merzan Mahallesi’nde bulunan 200 kişilik öğrenci pansiyonu, Dağgöl Mahallesi’ndeki öğretmenevi hizmet binası ve 40 daireli lojman, Karşıyaka Mahallesi’ndeki 8 derslikli ilkokul, Merzan Mahallesi’ndeki 200 kişilik ortaokul öğrenci pansiyonu, Sümbül Anadolu Spor Salonu, 24 derslikli Anadolu Lisesi ve Sportoto tarafından yaptırılan 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatlarını gezdi.

Yürütülen çalışmalarla alakalı ilgililerden bilgi alan Vali Toprak, yanına gelen öğrenci ve vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. İHA

Editör: Wan Haber