Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, kentte düzenlenen Türkiye Kayaklı Koşu 1. Etap Şampiyonası'nda dereceye giren Ağrılı kayakçıları ödüllendirdi.
Küpkıran Kayak Tesisleri'nde düzenlenen törende konuşan Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, "Sizlere dağıttığımız kayak malzemelerinin ne kadar kaliteli olduğunu görüyorsunuz. Avrupa'daki sporcuların kullandığı kaliteli kayak malzemelerini sizde Ağrı'da kullanıyorsunuz. Çalışmalarınızda ve yarışmalarda göstermiş olduğunuz performanstan dolayı bunları hak ediyorsunuz. Bu işi 50-60 yaşına kadar yapabilirisiniz. Bu işin başı disiplin ve istikrardır. Şunu bilmenizi istiyoruz; sizler çalışmalarınıza devam ederseniz, bizler de sizi malzemeden yoksun bırakmayız. Sizleri yarışmalarda göstermiş olduğunuz üstün gayretten dolayı tebrik eder, gerçekleşecek olan müsabakalarda da başarılar dilerim" diye konuştu.
Vali Tekinarslan'ın konuşmasının ardından Türkiye Kayaklı Koşu 1. Etap Şampiyonası'nda ilk 3'e giren sporculara para ödülü verildi.
Daha sonra Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Belediye Başkanı Hasan Arslan ve İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak tarafından kayakta dereceye giren sporculara malzeme dağıtıldı. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
(AG-MSA-Y)

29.01.2013 15:28:33 TSI

Editör: Wan Haber