Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kapadokya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Beraberinde İl Emniyet Müdür Yardımcısı Seydali Atik ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Haydar Güneyli ile birlikte Kapadokya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Vali Savaş burada cemiyet başkanı Osman Koca, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyesi gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Basının zor şartlar altında önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Vali Savaş, özverili çalışmalarından dolayı tüm gazetecileri tebrik etti.
Tüm gazetecilerin yürüttükleri bu onurlu görevi, bundan sonra da aynı duyarlılıkla ve kararlılıkla yerine getireceklerine yürekten inandığını ifade eden Vali Savaş: "İlkeli ve tarafsız yayın anlayışından taviz vermeksizin insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir misyonu yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca'da ziyaretlerinden dolayı Vali Savaş'a teşekkür ederek, gazetecilere verdiği desteğin bundan sonraki süreçte de sürmesi dileğinde bulundu.
(MÖZ-ZB-Y)

10.01.2013 10:52:16 TSI

Editör: Wan Haber