10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Valiliği tarafından öğretmenevinde, basın kuruluşlarının yöneticileri ve çalışanlarına yemek verildi.
Yemeğe; Vali Vasip Şahin, Belediye Başkan Vekili Hasan Atay, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Özden Doğan, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Malatya İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Aksoy, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin, ulusal basın temsilcileri, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve basın çalışanları katıldı.
Vali Vasip Şahin yaptığı konuşmada, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü öncelikle kutluyor, hepinize başarılar diliyorum. Güzel bir tesadüf ki; 10 Ocak ayrıca idarecilerin de günü. Biz görevimizi yaparken, basınımızın yapıcı tenkitlerinin sorumluluğunun da bilincindeyiz. Biz basın emekçilerini bizi destekleyen kişiler olarak görürüz. Malatya'da da basın, gerçekten Malatya'nın ve ülkemizin iyiliği için ellerinden gelen desteği veriyorlar. Dolayısıyla iyi niyetli ve samimiler. Bizler sizlerin işlerini kolaylaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Özellikle haber verme noktasında yasaların sınırlandırmaları var. O sınırları geçemediğimiz için de sizlerden anlayış bekliyoruz. Halkımızın haber alması noktasında sizlerin yanında duruyoruz" ifadelerini kullandı.
Gecede, Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç'a, Karar Gazetesi Sahibi Bayram Osmanlıoğlu tarafından yaptığı hizmetlerden dolayı hediye verildi. Ayrıca gecede, Malatya Musiki Cemiyeti tarafından müzik sunumu yapıldı.
(BK-SO-Y)

12.01.2013 14:12:04 TSI

Editör: Wan Haber