İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kendisine kar tatili boyunca espiri dolu tweetler atan öğrencileri, evine sohbete davet etti.
Vali Mutlu, kart tatilinde Twitter hesabından öğrencilere sohbetine devam etti. Öğrencilere yarın okullarının açılacağı mesajını veren Vali Mutlu, "Okullarımız, yuvalarımız ve gönüllerimizin güzelliği sevgili gençler, yarın sınıflarınızda arkadaş ve öğretmenlerinizle birlikte olacaksınız. 2 günlük kar tatili bitti. Her şey biter, güzellikte dertte biter. Hasılı zaman biter. Yaşlar büyüyünce bizim gibi ah ah dersiniz ve üzülürsünüz. Sonra okul günlerini hatırlar ve keşke hiç tatil olmadan hep okulda olsaydım dersiniz. O nedenle her günün kıymetini bilerek okula gidiniz" dedi.
Öğrencilerin kendisine attığı tweetleri çok beğendiğini de söyleyen Mutlu, "Size asla nasihatler vermek için yazmayacağım. Zaten hepiniz çok akıllı gençlersiniz. Tatil için attığınız tweetler zeka kıpırtılarıyla doluydu. Bir şey daha paylaşacağım tweetler gerçekten müthiş mizahlarla doluydu. Yazarken aklıma gelenler nedeniyle kendimi tutamıyor şu an gülüyorum" ifadelerini kullandı.
Vali son tweetinde gençlerden bir kısmını evine davet ederek şunları söyledi:
"Bu muhteşem tweetleri atan bir grup gençle bizim evde bir tanışalım diye de arzu ediyorum. Misafirlerle tatil ve kar üzerine sohbet ederiz. Anlatılacak konuşulacak sohbetlik çok mevzu var gene görüşürüz. Dediğim gibi yarın okuldasınız, derslerde başarı dileklerimle sizi öpüyorum. Bu nedenle sizlerle mizah yönü güçlü gençlerimizle gurur duydum. Ülkemin gençliği gerçekten çok güzel. Sizin için gönülden dua ediyorum. Tweet atan öğrencilerimizden bir grup genci Valilik konutta yapacağımız sohbet ve tanışma programı şanslılarını sömestr öncesi açıklayacağım. Artık istirahata çekilin, yarın erkencisiniz. Sevgili ailelerinize selamlarımı tekrar ediyorum. İyi geceler. Sizi seven vali amcanız."
(ÖFA-ÖZ-Y)

10.01.2013 00:07:21 TSI

Editör: Wan Haber