İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ataşehir'deki Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisi ve fizik tedavi merkezi ile hastane bahçesine yaptırılan anaokulunun açılışına katıldı.
Açılış töreninde konuşan Vali Mutlu, "Sağlık hizmetleri insana yapılacak hizmetler içinde en başta geleni. Sağlık olmadan hiçbir şey olmuyor. En içten dualar, en içten teşekkürleri sağlığımıza hizmet edenlere sunuyoruz. Artık hastalıklardan çok fazla korkmuyoruz. Diyoruz ki 'yüce Allah bize sağlık nasip etsin.' Hizmet alma noktasında yanı başımızda hastanelerimiz var, çok iyi hekimlerimiz, çok iyi sağlık personellerimiz var. Şefkatle bakan, bilgiyle donatılmış, teşhis tanı olan hastanelerimiz var. Standartları yüksek bir kalitede hizmet alacağız. Hastalarımıza en iyi şekilde bakılacak. Dolayısıyla gözümüz arkada kalmayacak" dedi.
Konuşmasının ardından acil servisin açılını yapan Vali Mutlu, acil servisteki hastalarla da yakından ilgilendi. Mutlu daha sonra anaokulunun açılışını yaptı. Anaokulunda minikler Mutlu'ya şiirler okuyarak, sürpriz yaptı. Minikler, kendi yaptıkları bir resmi de Mutlu'ya hediye etti. Mutlu son olarak fizik tedavi merkezinin açılışına katıldı.
(MB-ÇK-Y)

11.02.2013 15:15:12 TSI

Editör: Wan Haber