Karabük Valisi İzzettin Küçük ve eşi Ayşe Küçük, 2012 yılının son gününde Yücel Huzurevi ve Güleç Sevgi Evlerini ziyaret etti.
İlk olarak Yücel Huzurevi Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından huzurevinde düzenlenen yeni yıl programına katılan Vali İzzettin Küçük ve eşi Ayşe Küçük, burada yaşlılarla sohbet ederek onların sıkıntılarını dinlediler.
Yücel Huzurevi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazilet Demirezen programda yaptığı konuşmada Vali İzzettin Küçük ve eşi Ayşe Küçük'e teşekkür ederek "Sizlerin neşeli bir yıl geçirmeniz ümidiyle böyle bir gün tertipledik. Sayın Valimiz ve Eşleri Hanımefendiyi de bugün burada görmekten çok mutluyuz. Sayın Valim, huzurevindeki vatandaşlarımız sizleri gördüklerinde çok mutlu oluyorlar. Ben herkesin neşeli ve mutlu bir yıl geçirmesi temennisiyle yeni yıllarını kutluyorum" dedi.
Programda bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük ise tüm huzurevi sakinlerinin yeni yıllarını kutlayarak "Nice yılları böyle sağlıkla ve huzurla geçirmenizi diliyorum. Bugün eşimle birlikte sizleri ziyaret ederek hem sizlerin eksikliklerinizi, sıkıntılarınızı öğrenmek, hem de sizlerle biraz sohbet etmek istedik. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Ben bu arada Dernek Başkanımız ve Üyelerine de çok teşekkür ediyorum. Yaşlılarımız için her zaman bu tür programlar düzenleyerek onların morallerini yüksek tutuyorlar. Gönülleri her zaman sizlerle birlikte. Bu örnek ve takdire şayan bir davranış" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından yeni yıl dolayısıyla hazırlanan pasta Vali İzzettin Küçük ve huzurevi sakinleri ile birlikte kesildi. Düzenlenen etkinlik daha sonra müzik eğlence programıyla devam etti.
Vali Küçük ve eşi Ayşe Küçük huzurevindeki programın ardından Güleç Sevgi Evlerine geçerek burada çocuklarla bir araya geldiler.
Yuva çocuklarının sevgi gösterileri ile karşılanan Vali İzzettin Küçük ve eşi Ayşe Küçük, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttılar. Burada çocuklarla bir süre sohbet eden Vali İzzettin Küçük ve eşi Ayşe Küçük, daha sonra hep birlikte yeni yıl pastasını kestiler.
(YE-OA-Y)

31.12.2012 13:06:47 TSI

Editör: Wan Haber