Kırıkkale'de yapımı devam eden Nur Camii inşasını gezerek İl Müftüsü Bekir Gerek'ten bilgiler alan Vali Ali Kolat, "İnşallah hedeflenen zaman içerisinde bu güzel esere kavuşuruz" dedi
Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kette yapımına devam edilen Nur Camii inşaatında incelemelerde bulunarak Müftü Bekir Gerek'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Müftü Gerek, caminin 2014 yılından önce hizmete girmesi için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü kaydetti. Ayrıca Nur Camii inşaatı tamamlandığında 10 bin kişi kapasiteli olacağı belirten Müftü Gerek, camide bedensel ve işitme engelli vatandaşların daha rahat ibadet etmesi için de gerekli donanımların hazırlandığı söyledi.
Çalışmaları yerinde incelediğini belirten Vali Kolat ise caminin inşaatının gayet güzel bir şekilde devam ettiğini söyledi. Vali Kolat, "Başta Müftümüz olmak üzere cami idare heyeti ekibiyle birlikte güzel bir çalışma yürütüyorlar. Ciddi bir mesafe alınıyor. Gece, gündüz demeden gerekli tedbirler de alınarak çalışmalar aralıksız devam ediyor. İnşallah hedeflenen zaman içerisinde bu güzel esere kavuşuruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
(VY-BÖ)

07.01.2013 17:59:37 TSI

Editör: Wan Haber