Vali Kenan Çiftçi, yeni yıl sebebiyle yayınladığı mesajda, "Kütahya'mızın marka şehir olması, sesini daha net duyurabilmesi yönünde üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz" dedi.
Kütahya'nın belirlediği hedefe adım adım yaklaştığını dile getiren Çiftçi, "Birlik ve beraberlik içerisinde, birbirine sıkı sıkıya bağlı ve daha güçlü bir şekilde, yeni bir yıla daha 'merhaba' dedik. Şüphesiz ki, her yeni yıl umut ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Bu bakımdan geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşmektedir.
Güzel bir gelecek için , başta kamu kurumları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte gönül gönüle vererek daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalıyız. Bu doğrultuda heyecanımızı kaybetmeden ve yılmadan tüm engelleri aşıp Kütahya'mızın marka şehir olması, sesini daha net duyurabilmesi yönünde üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz. 2013 yılının en iyi ve başarılı bir şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız.Sosyal kültürel ve ekonomik, kalkınmanın bütün güzelliklerine ve imkanlarına sahip olan ilimizi hedeflediğimiz düzeye çıkarabilmek en büyük hedefimiz olacaktır. Hizmet etmekten gurur duyduğum Kütahya halkına ve ülkemize yeni yılın mutluluk, barış ve huzur getirmesini diliyorum" diye konuştu.
(EFE)

01.01.2013 14:46:25 TSI

Editör: Wan Haber