Vali Karaloğlu, Edremit Kaymakamı M. Akif Celep, AFAD, TOKİ ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte depremzede kiracılar için Edremit'te yaptırılan TOKİ konutlarına giderek incelemelerde bulundu.
 

23 Ekim ve 9 Kasım’da Van'da meydana gelen depremler sonucu evleri zarar gören hak sahipleri için yaptırılan 17 bin 500 konutun tesliminden sonra, evleri ağır hasarlı veya yıkık durumda olan ancak bazı sebeplerden dolayı konut sahibi olamayan depremzedeler ile kiracılar için Edremit'te yaptırılan 2148 konut 3 okul,3 cami ve 4 büfeden oluşan TOKİ konut inşaatı devam ediyor. TOKİ inşaat alanına giden Vali Karaloğlu, ilk olarak okul inşaatında incelemelerde bulundu. Okulun tüm katlarında incelemelerde bulunan Karaloğlu, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldıktan sonra yeni yapılan TOKİ evlerindeki örnek daireyi gezdi. Burada balkondan göl manzarasını izledikten sonra yetkililerle bir süre görüşen Karaloğlu, binaların tamamlanmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 

Binaların tamamlanarak 30 Hazirana kadar yetiştirilmesi için firma yetkililerinden söz alan Karaloğlu; daha sonra buradan ayrıldı.

Editör: Wan Haber