Bursa Valisi Şahabettin Harput, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros yarışmalarında dereceye giren Büyükşehir Belediyesi Sporcuları'na ödül verdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros yarışmalarında dereceye giren Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Bursa Valisi Şahabettin Harput'u Heykel Valilik binasında bulunan makamında ziyaret etti. Vali Şahabettin Harput, İspanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Yarışmaları'nda Türkiye'yi temsil eden ve 4000 metre genç kadınlar kategorisinde Avrupa 2.'si olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Kros Takımı'na ödüllerini verdi. Genç sporculara altın, eşofman ve spor ayakkabısı hediye eden Vali Harput, Bursa'nın sporda önemli başarılar elde ettiğini belirterek, "Başta Bursaspor, Türkiye ligi şampiyonluğundan sonra artık 'bende varım' diyor. Güreşte, judoda, basketbolda ve voleybolda belediye takımlarımız önemli başarılar elde ediyor. Kros yarışmalarında da Avrupa 2.'si olan genç sporcularımızı kutluyorum" diye konuştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ise, "Genç bayanlarda Bursa Büyükşehir Belediyespor'umuzun genç atlet kızları, İspanya'da 3 Şubat'ta Bursa'mızı ve ülkemizi temsil ettiler. 12 takım arasından Bursa'mızın yıldız sporcuları Avrupa ikinciliğini Bursa'mıza ve ülkemize kazandırdılar" dedi.
(MA-

12.02.2013 17:51:26 TSI

Editör: Wan Haber