Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı'na seçilen Fethi Şimşek ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
Vali Güvenç, yeni yönetime gelen Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri ile valilik toplantı salonunda görüştü. Vali Güvenç, görevine başlayan Şanlıurfaspor'un yeni yönetimini tebrik ettiğini belirterek, "Bu ilk nezaket ziyareti, hızlı gerçekleşti. Görev bölümü yapmışlar. Futbolcularımızın ödemeleri ile ilgili herkes fedakarlık yapmış. Yönetici arkadaşların hepsine işini gücünü bırakmış Şanlıurfa'ya, Şanlıurfaspor'un hizmetine kendilerini adadıkları için teşekkür ediyorum, dua ediyorum. Allah yardımcıları olsun. Bu şehir her şeyin en iyisine layık. İnşallah bu emekler karşılıksız kalmaz. Tüm Şanlıurfa olarak karşılığını alırız. Türkiye'de ses getiren, kurumsal yapısı olan bir takım oluştururuz. Başkana içten başarı dileklerimi sunuyorum" dedi.
Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek ise, seçimin ardından dünden bu yana ikinci kez toplantı yaptıklarını ve önemli kararlar aldıklarını ifade ederek, "Futbolcu borçları ile ilgili ödemeler bugün yapılacak ama benim esas odaklandığım nokra yarınki Adanaspor maçı. Bütün hemşerilerimizi, bütün Şanlıurfalıları, bütün dostlarımızı yarınki maça bekliyoruz" diye konuştu.
Şimşek, bilet fiyatları konusunda bir de müjde vererek, "Bilet fiyatlarında indirime giderek makul bir fiyata çektik. O açıdan bütün Urfalıları maça bekliyorum. Moral motivasyon ve galibiyet için maça bekliyorum. Takıma yeni transferler konusunda da ciddi görüşmeler yapılıyor" dedi.
Bilet fiyatlarında yapılan indirimin 2012-2013 sezonu boyunca uygulanacağı ve yüzde 50 oranında olacağı belirtildi.
(RÇ-Y)

18.01.2013 15:49:52 TSI

Editör: Wan Haber