Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, bir tv programı sırasında öğrencilerden gelen maç talebini geri çevirmedi ve bugün Ticaret Lisesi öğrencileriyle futbol maçında ter döktü.
Önce Ticaret Lisesi Mezunları ile Kale Eteği'nde bulunan Büyük Mağara'da kahvaltı yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, daha sonra Ticaret Lisesi öğrencileriyle futbol maçında mücadele etti. Kahvaltıya Ticaret Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Niyazi Kocadağ, Serbet Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Nihat Taş ile liseden mezun olan üyeler katıldı. Kahvaltıda Ticaret Lisesi Mezunları ile sohbet eden Vali Güvenç, daha sonra Ticaret Lisesi'nde okuyan öğrencilerle de maç yaptı.
Tarım Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde oynanan ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı karşılaşmayı Vali Celalettin Güvenç'in forma giydiği öğrencilerin takımı 12-8 galip tamamladı.
Niyazi Kocadağ'ın hakemliğini yaptığı maçın ardından öğrenciler, isteklerini geri çevirmeyerek kendileriyle maç yapan Vali Güvenç'e teşekkür etti. Öte yandan, Niyazi Kocadağ günün anısına Vali Güvenç'e, üstünde isminin yazılı olduğu sarı yeşilli forma hediye etti.
(MUD-AŞ-Y)

20.01.2013 16:30:00 TSI

Editör: Wan Haber