Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunarak, GSO'nun yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.
Ziyaret sırasında GSO Başkanı Konukoğlu Vali Erdal Ata'ya, yeni hizmet binasını gezdirerek bilgiler verdi. Vali Ata, GSO'nun yeni hizmet binasının son derece modern olduğunu ve belirterek, Adil Konukoğlu'nu ve yapımında emeği geçenleri tebrik etti. Vali Ata, ayrıca Gaziantepli sanayicilerin ülke ekonomisinin gelişmesi yönünde üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde ifa ettiklerini belirterek, ülke ve kent ekonomisine sağladıkları katkı nedeniyle kutladı.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Vali Erdal Ata'nın göreve başladığı günden beri Gaziantepli sanayicilerin yanında yer aldığını ve destek verdiğini ifade etti. Konukoğlu, "Sayın Valimiz göreve geldiği günden bu yana şehrimiz adına oldukça başarılı çalışmalara imza atıyor. Özellikle Gaziantep'in kanayan yarası olan eğitim sorununa hassasiyetle yönelmesi ve özverili çalışmaları takdire şayandır. Gaziantep Sanayi Odası olarak kendisine desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
Gaziantep'in başarısındaki en büyük faktörün ortak akıl olduğunu, Vali Ata'nın da ortak aklın kanat önderi durumunda bulunduğunu kaydeden Konukoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Gaziantepli sanayiciler olarak ne mutlu ki, önümüze koyduğumuz tüm hedeflerimizi gerçekleştirdik. Şartlar ne olursa olsun bizler hedeflerimizi yükseltmeye devam ediyoruz. İnşallah 2013 yılı Gaziantep sanayisinin yeni rekorlara imza atma yılı olacak. Sayın Valimizin önderliğinde ve himayelerinde hep birlikte ortak akılla, Gaziantepimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Gaziantep güzel işlerle anılmaya devam edecek."
(HD-SO-Y)

17.01.2013 16:44:21 TSI

Editör: Wan Haber