Ünye İlçe Tapu Müdürlüğü'nün, 2012 yılı incelemeleri sonrasında İSO-9000 ve İSO-9001 belgelerini almaya hak kazanmasının sevincine Ordu Valisi Orhan Düzgün de ortak oldu.
Ünye Doğu ve Batı Arıtma Tesissi'nin açılışının ardından AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ile birlikte Ünye Kaymakamlık binasına gelen Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ünye Tapu Müdürlüğü'nün İSO-9000 ve İSO-9001 belgelerini almaya hak kazanmasının sevincine ortak olarak, Tapu Müdürlüğü çalışanları ile pasta kesti.
Programda konuşma yapan Vali Düzgün, alınan belgeler ile kamu hizmetlerinde memnuniyetin sağlandığını belirterek, "Kamu hizmetlerinde vatandaşlarımızın daha kısa sürede daha iyi bir hizmet alabilmesi için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüzde birkaç yıldan beri ciddi bir çalışma yürütüyor. Bu çalışma kapsamında vatandaşlarımızı saatlerce tapu dairesinde beklemekten kurtarılarak randevu sistemi ile kısa bir süre içerisinde Tapu hizmetiyle ilgili gerekli kolaylığın sağlanması yönünde ciddi çalışma var. Bu amaçla geçtiğimiz yıl Ordu Tapu Müdürlüğümüzde kalite yönetim belgesini Merkez Müdürlüğümüz almaya hak kazanmıştır. Sırasıyla da diğer ilçelerimiz Türk Standartları Enstitüsü'nde uluslararası standartlara uygun olarak yapmış olduğu periyodik izlemeler ve denetimlerle bu belgeyi almaya hak kazanıyorlar. Bu belgeyle vatandaşlarımızın tapu dairesinden, kamu hizmetinden memnuniyeti büyük ölçüde sağlanmış oluyor" dedi.
(SAM-SLH-Y)

18.01.2013 14:23:33 TSI

Editör: Wan Haber