Ordu Valisi Orhan Düzgün, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' münasebetiyle il genelinde görev yapan gazetecilerle düzenlediği yemekle bir araya geldi.
Aktuğ Otel'de düzenlenen yemeğe, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu İl Garnizon Komutanı Albay Şeref Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Ordu Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Birol Yılmaz, Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Coşkun, Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Ordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Çakmak, Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Çetin Oranlı, il genelinde faaliyette bulunan gazete, dergi, radyo ve televizyonların sahipleri ile çalışanları katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Vali Orhan Düzgün, "10 Ocak hem idareciler hem de çalışan gazeteciler günüdür. Öncelikle sizlerin günü kutluyorum. Özellikle bu günlerde kış şartlarında kar, kış, gece gündüz demeden koşuyorsunuz. Belki evinizden çocuklarınızdan uzakta sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Kamu hizmetlerinin halka yansıtılmasında halkın talep ve ihtiyaçlarına eksikliklerin çözülmesinde basın ve TV kuruluşlarımız da idare ile halkımız arasında iyi bir etkileşim görevi yapıyorlar. Bizlerin halka duyurmak istedikleri mesajları zamanında etkin bir şekilde iletiyorlar. Halkımızın bizden olan beklentilerini de dinliyoruz. Onlarında dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum" diye konuştu.

'52 FOTOĞRAFTA ORDU BASINI SERGİSİ AÇILDI'
Vali Orhan Düzgün basın mensupları ile yemekte bir araya geldikten sonra Ordu Valiliği ile Ordu Gazeteciler Cemiyeti'nin ortaklaşa düzenlediği '52 fotoğrafta Ordu basını' adlı fotoğraf sergisinin açılışı Ordu Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.
(RCP-SLH-Y)

10.01.2013 16:42:54 TSI

Editör: Wan Haber