Edirne Valisi Hasan Duruer MHP Edirne İl Teşkilatı'na iadei ziyarette bulundu. Vali Duruer'i MHP Edirne İl Başkanı Av. Mehmet Tolga Akalın, İlçe Başkanı Hakan Özkan il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer birlikte karşıladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Av. Mehmet Tolga Akalın ziyarette yaptığı açıklamada "Valimiz nezaket göstererek bizim hoşgeldiniz ziyaretimize karşı iade-i ziyaret yapmak amacıyla teşkilatımızı ziyaret etmiş bulunuyor. Daha önceki ziyaretlerden de görüyoruz ki, kendisi Edirne'nin tüm sivil toplum kuruluşları, siyasal teşekkülleri, milletin her ferdine belirli bir diyalog oluşturan bu tür ziyaretler vesilesi ile de devleti temsilen, ama halkın içinden ayrılmayan bir idari profil ortaya koyuyor. Bu profilden de çok memnunuz. Bunun bölgeye önümüzdeki dönemde de önemli ivmeler kazandıracağını, daha nitelikli başlangıçları da oluşturacağını düşünüyoruz. Kendisine teşkilatım adına ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.
Vali Hasan Duruer de, "Fikrine, zikrine, düşüncesine bakmaksızın bu ziyaretleri yapıyoruz. Çünkü Edirne'de birlikte yaşıyoruz etik olarak da hepsini kucaklamak gereğini hissediyoruz. Edirne'de problemler çözülecekse, siyasi partilerimiz, sivil toplum örgütleri, diğer teşekküller, vatandaşımızla birlikte çözeceğiz. Hem arkadaşların problemlerini, Edirne hakkındaki görüşlerini nasıl çözeceğini görüşme şansına sahip oluyoruz. Hem de ihtiyacın oluştuğu kanaatindeyim. MHP İl Başkanımızın hakkımda söylediği güzel sözlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

04.01.2013 17:12:33 TSI

Editör: Wan Haber