Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli'de 2012 yılının başarılı bir yıl olduğunu belirterek, 2013'ün de bu şekilde olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir, yeni yıl ile ilgili bir mesaj yayınladı. Her geçen zaman diliminin yaşananları değerlendirme açısından bir fırsat olduğunu belirten Demir mesajında, "2012 yılına bakıldığında, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe umutla, güvenle bakan, kalkınmış, huzurlu ve refah içinde yaşayan bir Denizli için herkes içinde çalıştı. Azim ve kararlılıkla sürdürülen bu çalışmalar sonucunda 2012 yılında Denizli'nin sorunlarının çözüme kavuşturulmasında ve kalkınmasında yararlı ve başarılı bir yıl geçirilmiştir. Denizli illerin ve bölgelerin Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralamasında 10'uncu, ihracatıyla Türkiye'de 8'inci, vergi tahakkuku sıralamasında Türkiye'de 14'ncü sırada olup yıllık 2 milyonu aşan turist sayısı ile Türkiye'nin en hızlı büyüyen kentlerinden birisidir" ifadelerine yer verdi.
2012 yılında yapılanların 2013 yılında da yapılması için çalışmalarına devam edeceklerini kaydeden Demir mesajında şunları kaydetti:
"Şüphesiz Denizli'nin 2013 yılında daha etkili bir mesafe alma konusunda ortak bir iradeye sahip olması en büyük gücümüzdür. Bu birlik ruhunun 2013 yılında da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. Sağlanan bu ruh ve istikrarla kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve bütün Denizlililer, 'Denizli sevdasının' etrafında azim ve kararlılıkla çalışmakta ve çalışmaya da devam edeceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2013 yılının ülkemiz, milletimiz, ilimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu olmasını temenni ederim."
(EV-SK-Y)

31.12.2012 14:57:55 TSI

Editör: Wan Haber