Adana Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal'ı ziyaret eden Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, sitede gördüğü manzaradan etkilendiğini ve memnun olduğunu söyledi.
Coş'u site önünde Başkan Öcal, site yönetimi ve site esnafı karşıladı. Site yönetimi Vali Coş'un ziyareti nedeniyle kurban kesmek istedi. Ancak Vali Coş, koyunların kesilmesini istemedi. Bunun üzerine Başkan Öcal'ın makamına geç Vali Coş, oto galericilerin bir sitede buluştuğunu görmenin güzel olduğunu söyledi. Sitenin 'Birlikten güç doğar' prensibi ile sadece Adana'ya değil, komşu illere ve bölgeye hitap edecek tarzda olduğunu belirten Vali Coş, "Araba için gelen ihtiyaç sahibinin çok fazla dolaşmadan, vakit kaybetmeden, çok geniş seçenekler arasında ihtiyacını karşılayabileceği, güzel, örnek bir site yapılmış. Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese, değerli Başkanımızın İbrahim Öcal ve yöneticilerimizin şahsında teşekkür ediyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur. Adana'yı büyütmeyi, ülkemizi daha da güçlendirmeyi arzu eden arkadaşlarımızla birlikte çok daha güzel şeyler yapacağız" diye konuştu.
Sitede gördüğü manzaradan etkilendiğini ve memnun olduğunu kaydeden Vali Coş, "Ben dahi araba ihtiyacım olursa şahsen geleceğim yer burası. Fazla dolaşmadan hemen ihtiyacı karşılayabileceğiz" dedi.
Vali Hüseyin Avni Coş, amaçlarının Adana'yı bölgesel ticaret merkezi yapmak olduğunu ifade ederek, "Şanlıurfa'dan da Mardin'den de insanlar araba almak istiyorsa en başta Adana'ya gelmeli. Adana'daki Oto Galericiler Sitesi'ne gelip burada ihtiyaçlarını giderecek potansiyeli bulabilmeliler. Bunun için bu sitenin bu doğrultuda hizmet verecek entegre bir tesis olduğunu gördüm. Güzel hizmetler veriyorsunuz. Bu hizmetler ileriki dönemlerde daha da artacaktır" şeklinde konuştu.
Site Başkanı Öcal, Vali Coş'a site hakkında bilgi vererek, "İçeride ekspertiz bölümümüz var. Noterliğimiz 15 güne kadar devreye girecek. Yani tüketiciler buradan araç alırken, satışını hemen alacak yani her şey burada bitecek. Esnaf olarak kolaylık sağlıyoruz. Hafta sonları hizmet veriyoruz" dedi. Vali Coş'a sıkıntılardan da bahseden Öcal, "Sektörel anlamda bizim iki sıkıntımız var. Çarşı merkezimizdeki arkadaşlarımızın taşınarak, haksız rekabetin önlenmesi ve alternatif yol olarak E-5'den yol açılması konusunda hassasiyet gösterilmesi. Bu konuyu sürekli gündeme getiriyoruz" ifadelerini kullandı.
Konuların takipçisi olacaklarını aktaran Vali Coş, daha sonra esnafın sıkıntılarını dinledi.
(ERN-Y)

21.02.2013 14:00:52 TSI

Editör: Wan Haber