Düzce Valisi Adnan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile basın mensupları ile bir araya geldi.
Yeni kent Polis karakolunda düzenlediği sabah kahvaltısına eşi Aysel Yılmaz ile katılan Vali Yılmaz, "Planlarımızı yapmaktayız. Kırsalımızın yol, asfalt, su ihtiyaçları başta olmak üzere diğer ihtiyaçların giderilmesi için canla başla mutlu birey huzurlu toplum idealine birlikte ulaşacağız" dedi.
Basın mensuplarının Gazeteciler Gününü kutlayan Vali Adnan Yılmaz, "10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler gün münasebetiyle birlikteyiz. Güzel ilimiz Düzce'de malum olduğu üzere ilimizin her alanda gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayan basınımızın geldiği düzeyde basın çalışanlarımızın fedakarca gayret çabalarının büyük payı bulunmaktadır. Basınımızın toplum yararını gözeterek kişi haklarına ve özel hayata saygıyı, üstün tutarak bireylerin doğru haber alma ve bilgi edinmelerini sağlayarak basınımızın önemli sorumluluklarındandır. Bugünün daha güzel yarınlara vesile olmasını diliyorum. 212 sayılı yasanın kabulü nedeniyle 1961 yılında ilan edilen Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Bu vesile ile hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün aynı zamanda 10 Ocak İdareciler günü 1972 yılından beri Mülki İdare Amirlerimizin ve İdareciler Gününü bu vesile ile tebrik ediyorum. Değerli çalışma arkadaşlarım 2012 yılında yoğun bir çalışma sezonu geçirdik vatandaşlarımıza güzel hizmetlere imza attık. 2013 yılının 2012 kadar başarılı olacağını hatta onu geçeceğini temenni ediyorum. Bütün sektörler dâhil 2013 yılı ödenekleri gelmedi. Gelecek ama. Planlarımızı yapmaktayız. Kırsalımızın yol, asfalt, su ihtiyaçları başta olmak üzere diğer ihtiyaçların giderilmesi için canla başla mutlu birey huzurlu toplum idealine birlikte ulaşacağız" dedi.
Yılmaz, ayrıca basın mensuplarının bilgi almak için uygulanan izin prosedürü için güzel haber verdi. Basın mensuplarının haber ve bilgi almak için önce Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ile irtibata geçilebileceklerini belirtti.
Vali Adnan Yılmaz'ın eşi Aysel Yılmaz Düzce'de başlatılan Gönül Elçileri Projesi kapsamında kimsesiz çocuklar için basın mensuplarına destek çağrısında bulundu. Düzce'de 160 çocuğun aile ortamında bulunmaları için Koruyucu Aile projesine değindi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan da Gönül Elçileri Projesi ve kurumu ile ilgili bilgiler verdi.
Kahvaltıya ayrıca Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, Jandarma Alay Komutanı Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Tuna'da katıldı.
(AY-UU)

10.01.2013 16:03:23 TSI

Editör: Wan Haber