Çorum Valisi Sabri Başköy, karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.
Yoğun kar yağışının yaşandığı Kaymakçı-Sıklık Boğazı ile Sarmaşa-Osmaniye-Kırkıdilim bölgelerinde devam eden karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Başköy, çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan ve Karayolları şefi Selami Sezer'den bilgi aldı.
Vali Başköy, "Karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerimiz, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek ve yolları ulaşıma açık tutmak için kar mücadele çalışmalarını özveriliyle aralıksız sürdürmektedir. Ekiplerimiz yapmış olduğu karla mücadele çalışmaların yanında, vatandaşımızın can ve mal güvenliği için ayrıca önlemler alacağız. Çok zor şartlar altında yoğun ve özverili çalışmalarından dolayı tüm Karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." dedi.
Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolda kalan tır sürücüsü ile otomobil sürücüsüne yardım ederek, yol açma çalışmasına destek veren Vali Başköy, ayrıca sürücülerle sohbet etti. Vali Başköy, sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.
(MMY-BÖ)

20.01.2013 16:41:51 TSI

Editör: Wan Haber