Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın, Siirt Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Hastane servislerini tek tek ziyaret eden, Arzu Aydın, yatan hastalarla ilgili Başhekim Uz. Dr. Bahattin Koç' tan bilgi aldı. Aydın, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunup, sıkıntılarını dinledi. Hasta ve yakınlarıyla bir süre sohbet eden Aydın, hastalara moral vererek, beraberinde getirdiği hediye paketlerini kendilerine verdi. Hastane yönetiminin vatandaşlara hoşgörü ve şefkatle yaklaşmalarını isteyen Aydın, hasta ve yakınlarına hastane hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu. Vatandaşlar, Aydın'ın ziyaretinden memnun olduklarını belirtti. Ziyaretlerinin temel amacının vatandaşları ve yakınlarını hastane ortamında ziyaret etmek, dert ve sıkıntılarını paylaşmak olduğunu belirten Aydın, "Hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Büyük bir özveri ile çalışan ve he koşulda vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam eden, sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Aydın'ın hastane ziyareti programına, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muhammed Doğan ve Hastane Başhekimi Uz. Dr. Bahattin Koç eşlik etti.
(RÇ-YRT-AŞ-Y)

19.02.2013 12:42:26 TSI

Editör: Wan Haber