Siirt Valisi Ahmet Aydın, amatör futbol müsabakalarını izleyerek, bazı kulüp yönetici ve futbolcuları ile bir araya geldi.
Siirt 2 numaralı amatör spor sahasında yönetici ve futbolcular ile bir araya gelen Vali Aydın, sporun toplumla bütünleştirici, dayanışmacı ve kültürel yönleriyle birlikteliğimizi daha sıkı hale getirdiğine inandığını söyledi. Siirt ve ilçelerinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine 2013 yılı İl Özel İdaresi bütçesinden 50 bin liralık bütçe ile destek sağlayacaklarını belirten Vali Aydın, amaçlarının amatör sporu Siirt'te yaymak, geliştirmek ve gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu ifade etti.
Siirt Amatör Kulüpleri Federasyon İl Temsilcisi Ahmet Muhtar ise, "Amatör sporun ilimizde geliştirilmesi amacıyla valiliğimizce amatör spor kulüplerine sahip çıkılarak, Vali Ahmet Aydın'ın büyük destekleri ile kulüplerimizin birçok malzeme ve diğer ihtiyaçları giderilmiş olacak. Valimize, bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.
Sporcularla sohbet eden Vali Aydın, sporcu ve yöneticiler ile birlikte hatıra fotoğraf da çektirdi. Vali Aydın ve beraberindekiler, toplantının ardından Atatürk Stadı'nda Siirt ASPspor ile Erzurum Albayrakspor arasında oynanan Türkiye Bayanlar 2. Lig futbol müsabakasını izledi.
(RÇ-YRT-CC-Y)

31.12.2012 13:36:37 TSI

Editör: Wan Haber