Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, grup başkanları, meclis başkanları ve konsey yöneticilerinden meydana gelen Kent Konseyi Yürütme Kurulu'nun her ay yapılan toplantısına katılarak bilgi alışverişinde bulundu.
Toplantıya katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Altıparmak, konseyin sağduyunun ve toplumun sesi olduğunu ifade ederek önemli çalışmalara imza atmalarından dolayı kutladı. Konseyin şehrin aciliyet ifade eden birkaç temel konusunu önceleyerek görüş oluşturması, takip etmesi ve kamuoyu oluşturmasının önemini ifade ederek dikkat çeken Vali Altıparmak, Valilik olarak kaynağını hazırladıkları etnografya müzesi ve iki yeni kütüphanenin müjdesini verdi.
Kentlilik bilincinin geliştirilmesi ve kente sahip çıkılması adına Vali Altıparmak'a kent konseyinde yapılan 1 yıllık çalışmanın sunulduğu toplantıda, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri başta Kaleiçi olmak üzere Kesik Minare, Devlet Güzel Sanatlar Galerisi, Mevlevihane ile Antalya'daki diğer doğal, tarihi ve kültürel değerlerin görünür kılınmasıyla ilgili önerilerini dile getirdiler.
(SK-Y)

15.02.2013 11:00:51 TSI

Editör: Wan Haber