Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Alakır Vadisi'nde incelemelerde bulundu.
Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'a incelemelerinde Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, DSİ Bölge Müdürü Türkay Özgür, Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl, İl Jandarma Komutan Vekili Haldun Ziya Yücel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Tuncay Engin ve diğer yetkililer eşlik etti.
Kumluca Kaymakamı Salih Işık tarafından Söğütcuması Mahallesi'nde karşılanan Vali Altıparmak'a kurum yetkilileri bölgeye ilişkin bilgi verdiler. Söğütcuması Mahalle sakinleri ile de sohbet eden Vali Altıparmak, mahalledeki yapılaşma hakkında uyarılarda bulundu.
Daha sonra Alakır Vadisi'ne hareket eden Vali Ahmet Altıparmak, karşılaştığı Alakırlı vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi, çocuklara oyuncak hediye etti. Alakır Çayı üzerinde bulunan Kürce, Kozdere ve Toçak hidro Elektrik santrallerini gezerek yerinde incelemelerde bulunan Vali Ahmet Altıparmak, yetkililerden bilgi aldı. Vali Altıparmak incelemeleri sırasında ilgililere çevre düzeni ve ağaçlandırma konularında talimatlarını bildirdi.
(SK-Y)

06.02.2013 10:57:08 TSI

Editör: Wan Haber