Aksaray Valisi Selami Altınok, Milli Eğitim Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Müdürlükleri, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Afet Acil Durum Müdürlüğü'nün bulunduğu Valilik Ek Hizmet Binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kamu kurumlarının devlet düzeni içinde vatandaşa hizmet için çalışan bir yapı olduğunu ifade eden Vali Selami Altınok, bu noktada bütün kamu hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin çok önemli olduğunu söyledi.
Vatandaşın kamu kurumunu devletin kapısı olarak gördüğünü, bu kapıdan içeri girdiğinde her türlü hizmeti en iyi şekilde almayı istediğini belirten Vali Altınok, "Memurundan amirine, herkesin görevi en üstün hizmet anlayışı ile her kamu kurumunda vatandaşların iş ve işlemlerini güler yüz ile en kısa zamanda tamamlayarak, vatandaşları o kurumdan memnun, mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlamaktır" dedi.
Vali Yardımcıları Fikret Zaman ve Kubilay Ant ile görüşen Vali Selami Altınok, İl Afet Acil Durum Müdürü İsmail Öztabak, Tapu Müdürü Hayri Koç, Kadastro Müdürü Yılmaz Saral, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Suat Keleş'ten faaliyet ve hizmetleri hakkında brifing aldı. Nüfus ve Tapu Müdürlüğünde işlem yaptıran vatandaşlarla sohbet eden Vali Selami Altınok, Aksaray'da kamu hizmetlerinin iyi olduğunu vatandaş memnuniyetinin daha da arttırılması için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağını belirtti.
(YC-İP-Y)

07.01.2013 16:31:36 TSI

Editör: Wan Haber