Aydın Valisi Kerem Al, Koçarlı ve Söke ilçelerine bağlı köylerde planlanan ve yapımı devam eden gölet yerlerinde incelemelerde bulundu.
Aydın Valisi Kerem Al, Koçarlı ve Söke ilçelerine bağlı köylerde planlanan ve yapımı devam eden gölet yerlerinde incelemelerde bulundu. Vali Kerem Al'a incelemeleri sırasında Koçarlı Kaymakamı Mehmet Sülün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri H.İbrahim Aktemur, İl Genel Meclisi Üyeleri Ümit Özdemir, Mutlu Öztürk ve kurum amirleri eşlik etti.
İlk ziyareti Koçarlı'ya bağlı Bağarcık köyüne gerçekleştiren Vali Kerem Al, köy kahvesinde çay içip, köylülerle bir süre sohbet etti. Köylülerin sorunlarını da dinleyen Vali Al, yapılabilecekleri not aldırdı.
Köy ziyaretinin ardından 2009 yılında hizmete giren Söke'ye bağlı Çavdar Göledi'nin son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Kerem Al, programdaki son incelemesini 2012 yılında programa alınıp 2013 yılında da yapımına devam eden Aslanyaylası Gölet yerinde gerçekleştirdi ve yetkililere göledin biran önce bitirilmesi talimatını verdi.
(MB-İK)

04.01.2013 14:30:31 TSI

Editör: Wan Haber