Trabzon'un Vakfıkebir Adliyesi'nde mübaşir olarak görev yapan Muhammet Sefer, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederken, bugün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
Daha önce Çarşıbaşı ve ardından Vakfıkebir Adliyesi'nde mübaşir olarak görev yapan Muhammet Sefer (51) tedavi gördüğü İstanbul Siyami Hersek Hastanesi'nde kalp rahatsızlığından dolayı ameliyat oldu. Ameliyat'ta 10,5 saat kalan Sefer, yoğun bakımda hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası olan Sefer'in vefatı ilçede ve mesai arkadaşları arasında üzüntüye neden oldu. Sefer'in cenazesi bu gün Vakfıkebir Eski Camii'nde Cuma namazına mütakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Hürriyet mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.
Sefer'in cenaze törenine Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Hayri Birinci, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Yalıköy Belediye Başkanı Ali Bayram Tanrıverdi, Trabzon Başsavcısı Adem Kul, Vakfıkebir Cumhuriyet Başsavcısı Alper Arıtan, Savcı Sertan Akşar ve Dursun Odabaşı, Hakim Ömer Faruk Karakılıç, Erhan Yalçın, avukatlar, Adliye Personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
(ALP-ÖS-Y)

25.01.2013 14:21:34 TSI

Editör: Wan Haber