AK Parti Gaziantep il Başkanı Ahmet Uzer, Nizip ilçe merkezi ve Nizip çadır kentte barınan Suriyelileri ziyaret ederek onlar ile sohbet etti.
Ülkelerinde çıkan olaylardan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Nizip Çadır kentte barınmaları sağlanan Suriyelileri kaldıkları yerde ziyaret eden Ahmet Uzer, hem onları dinleyerek sorunlarının olup olmadığını öğrendi hem de Suriyeliler ile ilgili yapılan çalışmaları yerin de görerek Suriyelilere yapılan ev sahipliğinden dolayı Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'a teşekkür etti. Suriyelileri ziyareti kapsamında ülke adına yapılan hizmetlerden dolayı memnun kaldığını söyleyen Uzer, "Burada bu kardeşlerimize en iyi şekilde ev sahipliği yapan Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'a teşekkür ederim" dedi.
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer'e Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve İl genel Meclis Üyeleri Galip, Ahmet Yakar ve Ahmet Kılıç eşlik etti.
(ÖY-ÖK-Y)

01.01.2013 11:22:30 TSI

Editör: Wan Haber