İzmit'te liseler arası futbol maçında uzatma dakikalarında beraberliği sağlayan takım yedek kulübesinde toplu olarak sevinince rakip takım hakemin işareti ile santra yapıp boş kaleye gol atıp maçı galip bitirdi.
Kocaeli Okullar Arası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği yarı final maçında Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi İle Darıca Gökçen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçın 34. dakikada Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi,Dilaver ile öne geçti. 60 dakika üzerinden oynanan maçın uzatma dakikalarında konuk ekip Darıca Gökçen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi Fatih ile 1-1 eşitliği sağladı. 60 2 buldukları gol ile kendilerinden geçen Darıca Gökçen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi öğrencileri yedek kulübesinde sevinç yumağı oldu. Maçın hakemi Musa Önal kalecileri dahil oyun alanını terk edip yedek kulübesinde bulunan Darıca Gökçen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi futbolcuları oyun alanına davet etmeden rakip takımının santra yapmasına izin verdi. Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi oyuncusu Dilaver tamamı yedek kulübesinde sevinen rakibin sahasını elini kolunu sallayarak geçerek topu boş kaleye yuvarladı. 60 3 atılan gol ile Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi finalde Karamürsel 100.Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin rakibi oldu. Darıca Gökçen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi oyuncuları ise uzun süre maçın hakemi Musa Önal'a itiraz etti. Önal ise yapılan itirazlara yardımcı hakemin tamam işareti ile oyunu başlattığını golün nizamı olduğunu ifade etti.
Darıca Gökçen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi yöneticileri hakemin maçta kural hatası yaptığı gerekçesiyle tertip komitesine itiraz etti.
(GA-MFS-MFS-S)

19.12.2012 20:05:59 TSI

Editör: Wan Haber