Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ile Türkiye Ekonomi Bankası arasında oda üyesi firmaların uygun koşullarda kredi kullanmalarına olanak sağlamak amacıyla protokol imzalandı.
UTSO hizmet binasındaki protokol Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kuvvet ile Türk Ekonomi Bankası Ege Bölge KOBİ Satış Müdürü Altan Ensari arasında imalandı. Üyelerine yönelik imzaladıkları protokollere bir yenisini daha eklediklerini ifade eden UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, "Oda olarak üyelerimize uygun koşullarda finansman ihtiyaçlarını karşılama olanağı sunmak amacıyla Türk Ekonomi Bankası ile protokol imzaladık. Uşak bilindiği gibi yıllardır kendi öz kaynakları ile yatırım ve istihdam oluşturan bir kent olarak anılıyordu. Ancak bugün gelinen noktada uygun krediler olmadan küresel alanda rekabet edebilme imkanımız yok. Bu sebeple oda olarak imzaladığımız protokolle üyelerimizin dış kaynak kullanımlarını uygun koşullarda sağlamalarına destek olmayı amaçlıyoruz." dedi.
Türkiye Ekonomi Bankası Ege Bölge KOBİ Satış Müdürü Altan Ensari ise protokol ile oda üyelerinin özel koşullarla nakdi kredi kullanma imkanına sahip olacağını söyledi.
(KY-İK)

19.02.2013 12:47:00 TSI

Editör: Wan Haber