Tv8 ekranda yayınlanan yarışma programı olan Ütopya'nın bu haftaki sms sonuçları açıklandı. Ütüpya'nın bu haftaki bölümünde kim elendi. Ütüpya son bölümde yaşananlar ve ayrıntıları sizin için bir haebrde topladık. V8’de izleyici ile buluşan her bölümü heyecan dolu Ütopya’da dün elenen isim kim oldu? 

Ütopya’nın uzun süreli yarışmacılarından Serkan kimdir?

Serkan Ercan kaç yaşındadır, nerelidir, boyu kilosu ve diğer merak ettiğiniz biyografisi ile birlikte Serkan Ercan yarışma performansı elendi mi bilgisi haberimiz içerisinde yer almaktadır. TV 8 ekranlarında yayınlanmakta olan Ütopya yarışmasının ilk günden dahil olan yarışmacılarından olan Serkan Ercan; doğaya karşı kendi medeniyetlerini kurma mücadelesine 5 Mayıs 2015’te elenerek son verdi. Televizyon ekranlarında uzun süre yer alan Serkan Ercan; 33 yaşındadır ve evlidir. Milli Sporcu olan Serkan Ercan; dağcılık sporunu icra etmekte olup yarışmada ki kendine has güveni ve karakteri ile ön plana çıkmaktadır. 1.80 boyunda olan ve Amerika’da yaşamakta olan Serkan Ercan İkizler burcudur. Yetenekleri olarak yarışmada; yardımseverliği, uyumlu oluşu, atletik ve hızı ile ön plana çıktı. 

 

Geçtiğimiz günlerde Ütopya’ya henüz yeni katılan yarışmacılardan olan Züleyha bir hafta sonra elenmişti. Bu hafta ise Ütopya yarışmacılar eleme için yine üç isim seçti. Bu isimler ise Altar, Serkan ve Tuncay oldu.  TV8’de izleyici ile buluşan her bölümü heyecan dolu Ütopya’da dün elenen isim kim oldu?  Ütopya'da heyecan dur durak bilmiyor. Dün gerçekleştirilen elemede Ütopya'ya kim veda etti? eleme için üç isim belirlenmişti bu isimler Altar, Serkan ve Tuncay olmuştu. üç isimden hangisi Ütopya'ya veda etti? Sms oylamaları sonucu Ütopya’dan elenen isim ise Serkan Ercan oldu. Serkan’ın elenmesi ile kendi grubundakiler çok sarsıldı. 

 

Editör: Wan Haber