Gaziemir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Erol Sayan adına düzenlediği özel konserle izleyenleri mest etti. Efsane sanatçı Sayan, koroyu başarılı performansları nedeniyle övdü
Gaziemir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Erol Sayan Özel Konseri'nde, usta sanatçının şarkılarıyla Gaziemirliler duygu dolu bir gece yaşattı. Şefliğini Ferda Yılmaz'ın yaptığı Gaziemir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun verdiği konserin onur konuğu usta sanatçı Erol Sayan'dı. Usta'nın adına düzenlenen özel konserde sanatçının unutulmayan ve sanat müziği sevenlerin gönlünde yer edinmiş şarkıları koro ve solo olarak seslendiren müzik topluluğu, başarılı performansıyla usta sanatçı ve seyirciden tam not aldı.
Ustanın bestelerini yazarken kendisine ilham veren olayları anlatması seyirciyi hem güldürdü hem de duygulu anlar yaşattı. Geçmişte müzik eseri yapmanın zorluğuna değinen Erol Sayan, bugünün şartlarının daha iyi olmasına rağmen iyi eserler ortaya çıkmadığından yakındı. Koronun başarılı performansından ve konsere halkın gösterdiği yoğun ilgiden memnun olan Sayan, konseri düzenleyen Gaziemir Belediyesi'ne ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
(HK)

21.01.2013 12:08:44 TSI

Editör: Wan Haber