Ünlü şarkıcı selami şahin katıldığı canlı yayın programında samimi ve önemli açıklamalarda bulundu.Popüler şarkıcı  selami şahin altın kelebek ödülüyle alakalı güzel bir anısını paylaştı. ünlü sanatçı canlı yayın programında ipet tuzcuoğlunun  konuğu oldu.Selami şahinden samimi itiraflar geldi. Ünlü sanatçı katıldığı tv programında flaş açıklamalar yaptı. işte ünlü sanatçının ağzından düşen samimi açıklama

Popüler şarkıcı ünlü sanatçı selami şahin kendisi ile alakalı süprzi açıklamalarda bulundu. selami şahin ilk bestesi altın kelebek aldığında sevincinden gözyaşlarını tutamadı.  selami şahin yalancı dünya gibi değişirsin şarkısının herkesin okuduğunu söyledi.

ünlü şarkıcı kendisi ile ilgili özel bir anısında kendisini gazinoya davet ettiler. Altın Kelebek için birkaç sanatçı çağırmışlardı, beni de herhalde şarkı söylemem için çağırdılar dedim. Törende şarkının adını söylüyorlar, ödülü veriyorlar. ‘Birincilik ödülü, Selami Şahin’in’ dediklerinde ağlamaktan teşekkür edemedim. İlk bestemin Altın Kelebek ödülünü alması çok özeldi.

Ünlüler camiasının sempatik ismi selami şahin peygamber efendimiz ile ilgili efendim şarkısıyla ilgili önemli açıklama yaparak efendim adlı şarkının nasıl ortaya çıktığını önemli sözler ile beyan etti. ve şunları söyledi.Sanırım anneme ve babama yaptığım iyiliklerden dolayı ramazan ayında Peygamber Efendimiz’i 3 kez rüyamda gördüm. ‘Efendim’ şarkısını Peygamber Efendimiz için yazdım.”

 

sahin.jpeg

Editör: Wan Haber